Smacznego ;)

 

Polecamy


Kulinarna sztuka węgierska należy do bardziej znanych i charakterystycznych w Europie. Świat odkrył kuchnię węgierską w 1878 roku, podczas międzynarodowej wystawy w Paryżu, gdzie Budapeszczańscy kucharze zaprezentowali prawdziwe sensacje kulinarne.

Tatárbifsztek24.00 zł

Smakowicie przyprawiony tatar wołowy z cebulą i korniszonami.



Libamáj gyümölcsökkel 34.00 zł

Gęsie Foie gras marynowane w Tokaju Aszú podana z grilowanymi owocami.



Grillezett gomolyasajt 24.00 zł

Grilowany ser gomolya podawany z Chaneyem z cebulis.



Hortobágyi húsospalacsinta 21.00 zł

Naleśnik nadziewany gulaszem, podawany w pikantnym sosie paprykowym.

Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies (ciasteczek), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Ok